Pogoji poslovanja

Naročilo izvedeno preklo spletne trgovine, je odpremljeno v roku dveh dneh, poštnina je krita iz strani naročnika.

Vračila

Rok za vračilo kupnine je nemudoma ali najkasneje 14 dni po prejemu odstopa od pogodbe z ali brez navedbe razloga za odstop po 43č in 43d členu ZVPot. Blago je treba nepoškodovano vrniti v obliki kot je bilo poslano do naročnika, blago ne sme kazati sledov uporabe. Izdelke nam pošljete na spodnji naslov na vaše stroške.

Dodatne informacije od ponedeljka do petka od 9.00-18.00  na 070-430-821 ter na elektronski naslov info@soncerri.si.

Pravica do odstopa od nakupa in vračilo blaga

Rok za vračilo kupnine je nemudoma ali najkasneje 14 dni po prejemu odstopa od pogodbe z ali brez navedbe razloga za odstop po 43č in 43d členu ZVPot. Blago je treba nepoškodovano in z znaki neuporabe vrniti. Izdelke nam pošljete na zgornji naslov na vaše stroške. Odstop od kupoprodajne pogodbe mora kupec sporočiti po pošti na naslov podjetja ali osebno na sedežu podjetja.

Veljavnost ponudbe

Navedene cene v spletni trgovini so nepreklicne. Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila. Vse cene vključujejo DDV. Če izdelek ni na zalogi, lahko pride do spremembe cene, o čemer ponudnik kupca obvesti.

Evidenca naročil

Vse pogodbe o naročilih hrani ponudnik v pisni obliki. Do njih je možen dostop kadarkoli..

Dobavni rok 

Je po navadi 2 delovna dni na področju Slovenije, če je blago na zalogi. Če blaga ni na zalogi, ponudnik pošlje kupcu informacijo o spremembi naročila.

Dostava

Ponudnik mora blago oziroma storitev dostaviti v obljubljenem času, poštnino plača naročnik.

Varnost

Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov, naročil ter plačil.

Odveza odgovornosti 

Ponudnik se po svojih najboljših možnostih trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih straneh. Kljub temu, pa se lahko lastnosti izdelkov, njihova dobavljivost in cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil preklic naročila ali zamenjavo naročenega izdelka. Za tipkarske napak ne odgovarjamo.

Nove varnostne nastavitve za obdelavo vaših podatkov v skladu z zahtevami Splošne uredbe o varstvu podatkov (GDPR) 

Podatki se obdelujejo izključno za namene obveščanja o novostih, izdelkih in aktivnostih v RRI SONCE. Uporabnikom spletne trgovine RRI SONCE obdelujemo podatke o nakupih in potrebnih podatkih za dostavo. Vaše podatke ne prodajamo niti jih ne bomo posredovali tretjim osebam.

Podatki se shranjujejo, dokler ne zahtevate izbrisa podatkov.

Od prejemanja novic se lahko odjavite kadarkoli, in sicer tako, da kliknete na Odjava v dnu prejetih e-novic ali da nam na naslov info@soncerri.si pošljete obvestilo z naslovom oz. predmetom sporočila “odjava od novic”. Vse vaše podatke bomo skrbno varovali in so primerno zaščiteni. Do vaših podatkov lahko kadarkoli dostopate, jih spremenite in omejite njihovo uporabo. Za vsa dodatna pojasnila ali vprašanja smo na voljo na info@soncerri.si.

Pritožbe in spori Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Pritožbe in reklamacije lahko uporabniki pošljejo po elektronski pošti info@soncerri.si ali po klasični pošti na naslov:

RRI SONCE, Premzlova ul. 4, 2204 Miklavž na Dr. polju.

Mobitel: 070 430 821

Ponudnik mora v petih delovnih dneh potrditi, da je prejel pritožbo, sporočiti uporabniku, kako dolgo jo bo obravnaval, in ga vseskozi obveščati o poteku postopka. Ponudnik si prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

 

Intelektualna lastnina 

Reki, besedila, fotografije objavljene na spletni strani www.soncerri.si so avtorsko zaščitene. Njihovo deljenje je dovoljeno le s dovoljenjem avtorice programa Katje Zupanič.