“ Ko verjameš vase, verjame vate vso Vesolje in naenkrat se odpro vsa vrata priložnosti, o katerih si morda le upal sanjati.”

Didaktični priročnik ponudi celosten pristop, orodje, vaje, tehnike s katerimi na naraven način vaš otrok vpliva na delovanje svojih možganov, izboljšuje svoje kognitivne sposobnosti in pozitivno vpliva na svoje dobro počutje. V priročniku je predstavljena celostna metoda za lajšanje simptomov sindroma ADHD na popolnoma naraven način , ki zajema:

Tehnike dihanja, ki vašemu otroku omogočijo globoko sproščanje in krepijo njegovo pozornost.

Jogijske asane s katerimi pridobiva na lastni fizični pripravljenosti, vzdržljivosti, kot prav tako motivaciji in vztrajnosti še pri tako zahtevni nalogi,

Različne vaje meditacije in metode čantanja, katere vašega otroka popeljejo v popolnoma nov svet sprostitve in urjenja v lastni pozornosti.

Vaje čuječnosti s katerimi se vaš otrok uri v zavedanju zunanjega kot notranjega sveta. Se poveže z naravo in ob enem pa spoznava, prepoznava svoje notranje občutke, svoja prvoosebna doživljanja. Se uri v pozornosti in umirjanju lastnega uma.

Metoda zdravega krožnika s pomočjo katere vsa družina spozna popolnoma naraven in enostaven načina prehranjevanja z ekološko neprocesirano prehrano, ki omogoča izjemno lajšanje simptomov ADHD sindroma.

Zraven vsega pa priročnik vašega otroka v toku hitrega modernega življenja ponovno vrne nazaj k razumevanju, k spoštovanju narave, nazaj k svojim pravim koreninam. Je priročnik, ki raste skupaj z vašim otrokom in pušča pečat v vseh generacijah vaše družine.
Didaktični priročnik Bojevnik luči je pisan v pisavi primerni za dislektike, vezan v trdi vezavi in je knjiga sočasno prijazna zdravju vašega otroka, kot okolju in ohranjanju dreves, saj je tiskana na 100% ekološko recikliran papir. Je priročnik napisan na osnovi znanstvene literature, kot prav tako iz izkušenj osebnega življenja, saj sem tudi sama ena izmed tistih, ki se v življenju soočajo z simptomi ADHD sindroma.
Pa čeprav je v prvi vrsti spisan za otroke, za mladostnike z sindromom ADHD in njihove starše, ga z veseljem preberejo in uporabljajo tudi otroci, mladostniki, ki ADHD sindroma nimajo, a jih vseeno zanimajo tehnike starodavne veščine joge in naraven, zdrav način življenja. Za nove poglede, novo znanje, v druženju z vašimi najmlajšimi ter za vrnitev nazaj k naravi, pa priročnik z veseljem preberejo tudi tete, strici, dedki, babice, učitelji, učiteljice.

BOJEVNIK LUČI, didaktični priročnik za lajšanje
sindroma ADHD, je priročnik na več kot 140 straneh z 60 priloženimi vajami vadbenega programa na karticah in je namenjen vsem otrokom, mladostnikom in odraslim s sindromom ADHD.

Prednaročilo priročnika

Prednaročilo lahko oddate na naš elektronski naslov, ali ga izpolnite tukaj...


  S klikom "Naroči" se strinjam s politiko zasebnosti in pogoji poslovanja

  Cena priročnik in vadbeni program:

  50,00 eur

  Število strani: 148

  Pisava: Primerna za dislektike

  Papir: 100% recikliran papir

  Orodje: vadbeni program na 60 priloženih karticah programa

  Priročnik pošljemo po pošti ob prejetem potrdilu plačila na naš TTR račun, v ceno ni vključena poštnina. Ob plačilu prednaročila priročnika, se strinjate s splošnimi pogoji sodelovanja, ki so objavljeni na spletni strani razvojno raziskovalnega inštituta Sonce.
  PODATKI ZA PLAČILO:
  RRI SONCE, Premzlova ul. 4, 2204, Miklavž na Dr. polju, TRR: SI56 0400 0027 6669 258