OSEBNO MENTORSTVO

Znanje, ki je podano v samem didaktičnem priročniku Bojevnik luči in urah osebnega mentorstva zavzema strokovno znanje znanstvenega področja ter znanje priučenih vrlin starodavnih jogijskih veščin, pridobljenih v tradicionalni indijski šoli, kjer sem preživela polnih 6 mesecev in odkrivala izjemne pozitivne učinke posameznih tehnik, vadb na delovanje človeških možganov. Prav tako pa osebne izkušnje, spopadanje s simptomi lastnega ADHD sindroma, odkrivanje, raziskovanje alternativnih pristopov za zmanjševanje simptomov sindroma ADHD. Celostna metoda, katere osnovni okvir je podan v Bojevniku luči, didaktičnem priročniku za lajšanje simptomov ADHD sindroma, za otroke, mladino starše in učitelje je le delček programa, ki ga izvajamo v sklopu osebnega mentorstva.

Soncerri-5

OSEBNO MENTORSTVO OTROKOM

Vsakemu posamezniku izdelamo celosten program glede na podtip sindroma ADHD. Skozi osebno mentorstvo, vašega otroka na igriv način priučimo vaje in izvedbo določenih tehnik. So vaje, tehnike s katerimi vaš otrok sam vpliva na delovanje lastnih možganov in skozi trening redno disciplino posledično zmanjšuje simptome ADHD sindroma. Vašega otroka naučimo samomotivacije, vztrajanja še pri tako zahtevni nalogi, organizacije, predvsem pa mu pokažemo česa vse je kot otrok sindroma ADHD zmožen doseči.

OSEBNO MENTORSTVO STARŠEM

V sklopu strokovnih delavnic in osebnega svetovanja, vas popeljemo v svet sindroma ADHD, vas naučimo, kako na popolnoma naraven način zmanjšati simptome ADHD sindroma. Vam pokažemo, kako na kakšen način se spopadati z razigranimi otroki, ki v svetu, v katerem živimo, delujejo na drugačen način.

Rezerviraj svoj termin

Premzlova ul. 4,

2204 Miklavž na Dr. polju

Slovenija


    S klikom na pošlji povpraševanje se strinjam s politiko zasebnosti in pogoji poslovanja